Post by staneminsubcio on Feb 24, 2022 2:20:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - Kule Savunma ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - Kule Savunma IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ altın hilesini artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - Kule Savunma 2022 version ▞▞▞
Lily’s Garden Puzzle fcdp
Tek kelime sıkıntısının gücü tükeniyor. ❤❤❤
kusursuz
Bu iyi bir oyun. Houever Tutarlı çökmeleri ve aksaklıkları affedemem. Benim telefonum olamaz çünkü diğer uygulamaların hiçbiri bunu yapmaz.
Oynamaya çalıştım ama ilk sayfa hiç yüklenmedi sonsuza kadar hiçbir şey olmadan hareket ediyor ... Heyecanlı bir oyun olduğunu biliyorum bu yüzden oynayamayacağım için üzgünüm ... Bu konuda yapılacak bir şey olduğundan şüpheliyim
neden acaba büyümek castleı koyyaladınız😤😤😤😤
Bu oyunu indirdiğim andan itibaren çok beğendim, ancak yükleme ekranı geldiğinde (takılıp kalıyor/animasyon 2 nokta arasında gidip geliyor) sorun yaşamaya devam ediyorum (ana değil, haritaya gittiğinizde olan) ), bunun için olmasaydı, bu 5 yıldızlı bir inceleme olurdu. Bu oyunu gerçekten sevdiğim için umarım bu düzelir.
Eğlenceli bir oyun gerçekten hoşuma gidiyor ama fiyatına değmiyor ve evet seçtikleri fiyatla yaptıkları içerik adil kullandıkları kelimede ama aylık ödeme için değil 1 kerelik ücret olmalı
Genel olarak oldukça eğlenceli. Reklamları izlemeden ilerleme yavaş geliyor. Kristalleri yavaş yavaş toplamak ve biriktirmek, haftalar veya aylar sürebilen belirli şeyleri satın alma şeklinizdir. Bir büyük sıkıntı, bir şeyleri seviyelendirmek için normal altın para birimini kullandığınızda, bir birimin seviyesini yükseltirken düğmenin aniden üzerinizde değişmesi ve zor kazanılmış kristallerinizi rastgele harcamanıza ve sizi birkaç hafta geri almanıza neden olmasıdır. Kesinlikle böyle tasarlamaları için hiçbir sebep yok. Neredeyse bırakmak..
Zaman geçirecek bir oyun
Otomatik savaş yapay zekası orada kafa kullansa daha iyi olurdu, mümkün olduğunda oradaki becerileri kullanmaktansa. Dolduğunda iyileştirme kulesi gücü. Tüm çağrılar aynı anda ortaya çıkar ve sizi tamamen açık bırakır. Ayrıca celp, saldırmaya başladıklarında orada zamanlayıcı başlatmalıdır. Güzel Kool oyunu. Ekler ve para boğazından aşağı atılmaz. Bunun için premium aldım.
Oyun sistemi hakkında genel olarak genel kapsamlı sistem, otomatik sistemli sistemlerli geçiş çok sayıda paketlerde aynı şekilde otomatik uygulama bir kere kullanımca siz devam edebilirsiniz devam etmekte olan eğitim sistemiyle ilgili bir hedefe yönelik geçiş sisteminizi, otomatik sistemi hakkında genel bakış
Towerlands - tower defense কৌশল ngb
Towerlands - tower defense Strateške igre vle
Sorun değil, birimlerin eksikliğini sevmiyorum. Bir birimin veya kulenin seviyesini yükselttiğinizde, vuruş yaparken nasıl değişeceğinden ve beni zor kazanılmış değerli taşlar harcamamdan gerçekten nefret ediyorum.
Bu oyunu ilk günlerde gerçekten beğendim ama şimdi neredeyse her reklam izlemeye çalıştığımda ve bazen de normal oyun sırasında telefonumu kilitliyor.
Reklamsız oynamak imaksnzi sürekli reklam izlenen olmalı yada 100 TL yatirman lazm amina görün böyle oynun ayrıca 254 lvlden tldnmu sifilayinca gitti
Reklam izlemekten hoşlanıyorsanız harika bir oyun. Çok güzel para çekme sistemleri var. İzle 5, acıklı,,ücretsiz, ödülü kapmak için tüm mağazada her 10 dakikada bir kaydırma fırsatı için ekler. Oyun hızı... ah oğlum, sana yavaş olduğunu söyleyeyim... acı verecek kadar yavaş. Oyun hızı 50 yavaşlatılmış gibi geliyor, böylece normal oyun hızından para kazanabiliyorlar, üstelik bunu x2 hızı olarak satıyorlar ... ve hatta kulenize doğru yavaşça sürünen sümüklü böceklerle savaşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor.
Beğenmedim
Harika bir oyun, yeni bir tür kule savunma oyunu ve gerçek $$$ olmadan tamamen oynanabilir. Oyun içi para adil ve eğlenceli
Ouun gyle güzelde hiç sonu yokjbi
Oyun çok iyi. Eğlenceli ve çok çabuk sıkılmıyor. Diğer bazı popüler oyunların sadece kötü bir kopyası değil. Reklam yerleşimi iyidir çünkü reklam izlemek isteğe bağlıdır ve aslında bunun için ödüller verir. 5 yıldız vermememin tek sebebi yapılacak çok farklı bir şey olmaması. Oyun daha fazla olanaklara sahip olmalıdır.
Yeni güncelleme, bir karavan, kale veya adaya baskın yapmaya çalışırken oyun çöktüğü için haritayı kullanılamaz hale getirdi. 1100 lvl'yi geçene kadar birimleri yükseltemeyeceğiniz için 910 lvl'yi geçmeniz imkansız, bu nedenle 249 lvl'de takılı kalmış birimlerle hiçbir şey kazanamadığınız için çok, ÇOK yavaş ilerlemeyle bitmeyen bir eziyet haline geldi. Oyun daha önce zordu. , ama sinir bozucu oldu.
İyi oyun sadece dev bir para kapmak. Oyunun arkasındaki fikri beğendim. Ancak bir mobil oyunda ayda 10$ istemeye başladığında, savaşları salyangoz hızından daha hızlı yapabilmek için, bu benim için bir nevi mahvediyor ve neden onu kaldırdım.
UI ve grafikler iyi. Otomatik oynatma ve speedx2 için gerçek para mı? Hiç hoş değil.
İlk başta bu oyun 5 yıldızlı bir oyun gibi geliyor ve sizi derecelendirmek için bildirimlerle bombalayacağı için ilk birkaç seviyede 5'i derecelendirmeye teşvik edecek. Ama biraz zaman verin ve kısa bir süre sonra bu oyunun ortalama bir P2W olmadığını anlayacaksınız. Bu: Bir sonraki seviye türüne geçmek için 9,99 $ ödeyin.
Muhteşem oyun tek düşman dalgalarından gelen altının az olması
Towerlands - tower defense Stratégiai játékok wdvh
Pekala, nakit dükkanı kahramanlarını satın almadan yenmek neredeyse imkansız olan düşmanlarla karşılaşmak uzun sürmedi. Pasif gelir toplamak dışında oyunu bir veya iki saat çalışır durumda bırakmazsanız. Bunun yerine, bilmiyorum, aslında oyun oynuyorum.
SADECE IRL nakit ile satın alabileceğiniz, aşağılık, sürekli olarak havalı birimleri yüzünüzde tutan para kapma oyun klonu.
İyi oyun! İsteğe bağlı olsa da, reklamların miktarı biraz bunaltıcıdır. Devam ettim ve sonunda abone oldum. Düğmeyi kaydırarak ve onu mücevher olanla değiştirerek, ücretli para birimlerini harcamanız için sizi kandırmak için seviye atlarken bir pislik taktiği var, bu beni gerçekten rahatsız ediyor.
Mutlak nakit kapmak. Sadece Raid Shadow Legends için 2. İlk 5 dakika içinde, her biri 10$ olan "oynanarak kazanılması imkansız" birimleri satın almanızı sağlamaya çalışır. Normal oyundaki ödüller bile ilerlemek için yeterli değildir, bu nedenle her dalgadan sonra iyi ödülleri dört katına çıkarmak için bir "reklamı görüntüle" seçeneğine sahiptirler.
İkide bir izle satın al diyen sıkıcı ve sömürücü oyun tiplerinden. Keşke -5 yıldız olsaydı.
Grow Castle konseptini alıp ince ayar yapmak - Harika Grafikler ve oynanış - Harika Non-invaziv reklamlar - Harika Oyuncunun x1.5 veya x2 hızında oynayabilmesi için ayda 9,99$ ödemesi gerektiği gerçeği. Oyun Katili. Eğlenceli bir oyun ama aylık 9,99$'lık bir aboneliğe değmez. Diğer oyunlar gibi x2 hızının kilidini açma seçeneği verin, incelememi memnuniyetle değiştireceğim.
Bence oyun iyi ve iyi. Ama büyük miktarda mikro işlemi baştan sona kazmıyorum. Maçlardan sonra onları zorla açtırdım ve bu gerçekten sinir bozucu, artı kişisel olarak saçma bulduğum fiyatlara sahip olan çoğu, zaten hiçbirine dokunmak istemiyorum.
Oyun oldukça eğlenceli.. Ama 20. seviyeye ulaştım ve ne yaparsam yapayım oyun çöküyordu, haritada hiçbir şey yapamadı, boss'u yendi, sadece çöküyordu. Bu yüzden daha önce yaptığım gibi başka bir cihazda oturum açmayı denedim, ancak bu sefer tüm ilerlememi silmiş ve 10. seviyeye geri dönmüştü.