Post by staneminsubcio on Feb 24, 2022 2:08:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Esmu spēlējis šo spēli jau iepriekš, taču jums ir ātri jāsagatavo pasūtījums, pirms klienti kļūst dusmīgi vai aiziet prom, vai spēle beigsies.
Šī spēle patiesībā ir nervoza spēle, bet man patīkama spēle
Laba spēle, taču vienlaikus var pagatavot tikai vienu ēdienu.
šī ame ir sūdīga
ne pārāk laba spēle
tā ir ļoti karsta spēle 👍👍
Jo tas atņem jūsu iegūtās lietas
Diezgan laba spēle, tai ir ātrs temps un aiziet, lai iegūtu jaunu vietu
Burger Shop Priložnostne ptbm
Es neesmu spēlējis spēli, kas bija JK
Bob's World - Jungle Adventure Dobrodružné wdn
Ļoti jauka un viegla spēle
Gaidiet 30 sekunžu videoreklāmas ik pēc diviem līmeņiem (līmeņi ir īsi, tāpēc jūs skatīsities vairāk reklāmu, nekā atskaņosit). Joprojām laba spēle bez reklāmām.
Pieauga
Sveiki. Man patiesībā ir labi ar reklāmām, jo tā uzņēmums ģenerē naudu, bet, kad ekrāna priekšā ir reklāma un parasti tā liek man vispirms lejupielādēt Lazada, bet, kad es to nedaru, tas novirza mani uz 38 tukšām cilnēm pārlūkā Chrome. . Es pacietīgi aizvēru visas cilnes, bet, kad mēģināju iekļūt spēlē, tas man neļauj to izdarīt un vēlreiz novirzīja mani uz 45+ tukšām cilnēm. Vai jūs, lūdzu, kaut ko darītu šajā sakarā? Es ne vienmēr varu restartēt tālruni, lai varētu spēlēt spēli.
man tiešām ļoti patīk šī spēle
Man patīk adrenalīns, un reklāma ir mans atpūtas laiks, tāpēc tas ir ideāli ieplānots
Spēle tiešām interesanta
pēc lejupielādes manās lietotnēs tas nerādījās ļoti slikti
Man patīk, bet susah
Burger Shop Casual bcr
Ļoti lēnas un ierobežotas kustības manā gaumē
Jauki
Kāpēc ir jāmaksā, lai noņemtu reklāmas? Es nevaru to samaksāt
Tā ir laba spēle
Pārāk daudz papildinājumu!
Momoyra Keih Randolph Kaila Randolph vecmāmiņa Hason issash Nenancy Aleksa.Katheen Holly Miklkey Mayla Eydn Youa Joiney
Tas saka par brīvu. Jāsaka bezmaksas versija
Tik atkarību, bet viena problēma, ja mēs pievienojam 2 no tām pašām sastāvdaļām, ko mums vajadzētu darīt. Es vienkārši atkārtoju kārtu/līmeni
Tas ir labi.
Tas ir tik jautri
Burger Shop 休閒 hoq
Man ir bijusi spēle, kas ļoti līdzīga šai spēlei, bet tagad es iegūstu šo spēli, es nedomāju, ka man tā ļoti patiks. Ja tas ir labs, es to paturēšu. (Spēle, kas bija līdzīga šai spēlei, saucās Cooking Fever un Tasty Town. Bet es domāju, ka ir tikai citas ēdiena gatavošanas spēles, kuras es tur nedomāju līdzīgi.)
Esmu atkarīgs no šīs spēles ļoti interesanta spēle N mouthwatering 😂😂😂
makin lame makin susah