Post by staneminsubcio on Feb 24, 2022 2:04:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk primogēmu ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
Nevar spēlēt, ja saglabātās spēles avarē spēli. Lūdzu, izlabojiet šo
Satriecošas, viltīgas vadības ierīces. Jauks mēģinājums pārvērst šo klasisko spēli, taču tas neizdevās.
Spēles ekrāns sasalst, kad mēģinu ielādēt saglabāšanu
Man patiešām patika šī spēle, man tā patika vēl vairāk, jo viņi izveidoja spēļu papildinājumus, ko varat iegūt, un tā ir nelaba kā ELLĒ!
Spēle bija lieliska, bet, kad es izdzēsu kešatmiņu un datus, tā vienkārši iestrēga melnā ekrānā un nesākas. Es nezinu, ko darīt, un es tiešām vēlos spēlēt vēlreiz.
Kontrole ir šausmīga. Cīnās, lai plazmas pistole izšautu vairāk nekā vienu šāvienu, kā arī ķēdes pistole. Nepieciešams pilnīgs darbs.
BEIDZIET MĒĢINĀT MAN PIESPIEST VEIDOT KONTU, KURU ES NEVAR SPĒLĒT SPĒLI, PAR KURU MAKSĀJU, JO JŪSU SERVERIS VAIRS NESTRĀDĀ
Lieliska spēle, taču skārienekrāna vadībai ir nepieciešams pilnīgs remonts. Pastāvīgi atsakās skatīties/pagriezties pa labi, ja vien neizmanto Bluetooth kontrolieri.
Atgriež atmiņas. Mans 11 gadus vecais dēls jau ir apguvis vadības ierīces.
Slikts ports, tā vietā izmantojiet delta pieskārienu
Kontrolieri nedarbojas pareizi
Es saprotu, ka vēlaties, lai spēlētāji būtu pieteikušies, pat ja tas ir pilnīgi nevajadzīgi. Bet kāpēc padarīt to grūtu un neuzticamu? Kad maksājošie klienti pieprasa e-pastu, kas apstiprina kaut ko, nosūtiet GD e-pastu. Nekas cits tālrunī lietotājiem nerada tik neērtības.
Absolūti atkritumi. Viņi pārvērta Doom par dvīņu nūju šāvēju. Es mēģināju spēlēt ar savu 8bitdo kontrolieri un nevarēju. Es nevaru to kontrolēt. Ekrāna vadīklas ir vēl sliktākas. Tā nav paredzēts oriģinālajam Doom. Es saņemu atmaksu pēc 5 minūtēm. Kas šo ostu darīja, tas ir pilnīgs debīls.
Apbrīnojama osta, līdz es sapratu, ka nav nekādas kontroles, lai mainītu ieročus.
Man tas nedarbojas, un esmu vairākas reizes mēģinājusi saņemt atmaksu, izmantojot Bethesda, un viņi pastāvīgi ignorē e-pastus.
Original Doom ir atjaunināts mobilajā ierīcē ar pilnu spēļu paneļa atbalstu un bez mikro darījumiem vai reklāmām. Kādai jābūt spēlēšanai. Patīkami pārsteidza Bethesda.
Man tas šķita forši, viena no sliktākajām mobilo ierīču vadības shēmām, ko jebkad esmu redzējis. Kādu laiku mēģināju to izdomāt, un tas vienkārši nedarbojās pietiekami adekvāti šāda veida spēlei.
Laba spēle ar oriģinālajām vadības ierīcēm, taču, tiklīdz tā tika atjaunināta, es tik tikko varēju spēlēt, pieskaroties ugunsdzēsības pogai un tā neaktivizēšana ir patiešām kaitinoša.
Labi darbojas ar Pixel 2, taču vadības ierīces ir tik šausmīgas, ka tas sabojā pieredzi. Nav attaisnojuma, ņemot vērā to, cik labi FPS spēles var spēlēt mobilajā ierīcē ar ekrāna vadīklām. Šobrīd patiesa vilšanās. Rediģēt: arī atklājās, ka tas neatbalsta Xbox tipa datora kontrolieri, kas ir pievienots, izmantojot USB. Tik nabags. Jaunākais atjauninājums: joprojām ir šausmīgas vadības ierīces, nav iespēju tos parādīt ekrānā.
lūdzu, vecās vadības ierīces vēlreiz
ライズオブエンパイアズ: 氷と炎 頭脳系 ccqt
Kaut būtu veids, kā spēlēt ar tastatūru, piemēram, kā es to spēlēju 90. gados, kad tā sākotnēji iznāca. Mana precizitāte ar tālruņa ekrānu ir diezgan slikta.
Kāpēc mainījāt vadības ierīces? Ar vadības ierīcēm iepriekš bija viss kārtībā? Doom nav nepieciešams analogs, vismaz dod iespēju atgriezties pie vecās vadības shēmas
Agrāk bija lieliska spēle, bet tagad tā vienkārši avarē, kad mēģinu ielādēt ātrās saglabāšanas spēli
Vadības ierīces nav kaitinošas. Tam bija kontroliera atbalsts, ja tas būtu ievērojami labāks. Nav vērts pirkt.
Tas ir DOOM! Bet viena lieta, man jāsaka, ka vadības ierīcēm ir nepieciešams nedaudz laika, lai pierastu, tās ir patiešām sliktas skārienekrānā!
Lieliska osta. Labas vadības ierīces. 5 dolāru vērts.
Kontrole ir slikta
lieliska spēle, taču tai ir nepieciešamas tastatūras izskata vadīklas, jo peles izskats ir ļoti jauks
Puiši! Šeit ieviestās kontroles ir smieklīgi sliktas! Es domāju, nāc! Nolīgstiet kādu, kuram ir pieredze skārienvadības ieviešanā pirmās personas tipa spēlē, un izlabojiet, cik šausmīgi šī spēle rada problēmas! Atskaņojiet Doom dzinēja neatkarīgos Android portus _kur viņi to izdarīja pareizi._ Piedāvājiet ekrānā redzamās vadības izkārtojuma pielāgošanas opcijas. Pievienojiet alternatīvu nefunkcionālajai vadīklai “Double pieskarieties, lai palaistu”. Ieviesiet saprātīgu un regulējamu automātiskās mērķēšanas sistēmu. PILNS GAMEPAD ATBALSTS! Lūdzu un paldies
Tas var būt tikai mans tālrunis, bet tas ir Doom. Lai palaistu, nevajadzētu ilgt gadiem. Tam automātiski jābūt ainavas režīmā, kas iemesla dēļ tiek ielādēts portreta režīmā. Vadības ierīces nav pielāgojamas, ko es varu pateikt, kas ir nomākta, jo vismaz Delta Touch ļauj to izdarīt. Godīgi sakot, ietaupiet naudu un vienkārši iegādājieties Delta Touch. Tas ir lētāk, un tam ir daudz vairāk iespēju.
Pat nevaru spēlēt spēli, es mēģinu reģistrēties, un tā nekad nesūta nevienu apstiprinājuma e-pastu. Atmaksāts, līdz tiek fiksēts.
Vienīgā sūdzība, kas man ir, nav pārveidojamu pogu. Esmu pieradis spēlēt mencu mobilo, un manas pogas ir saspiestas. bet es spēlēju uz ultra, un tas nav viegli. Es nevaru pārvietoties tik viegli, kā es vēlētos.
Pilnīgi izcili, tas ir tik daudz nostalģijas, spēļu vadīšanas ir vienkāršas, ja zināt, kā iestatīt, lai Note 9 darbotos nevainojami.
Nevarēja pieteikties vai atiestatīt pw
Izskatās, izklausās pēc oriģināla. Lai apgūtu vadības ierīces, būs vajadzīgs laiks. Turpina sasalst, līdz man ir jārestartē tālrunis. Nācās atinstalēt. Žēl, ka to daru. Laba spēle.
Its Doom... bet kāpēc Carmack un Romeros vārdā ir šis 400mb?! Bethesda, lūdzu. stop.
Nopirka spēli. turpināja man ievadīt kļūdas kodu 14034 un neatvērās; tikko palika iesaldēts sākotnējā ekrānā. Mēģināju restartēt ierīci, iztīrīju kešatmiņu, joprojām neveicas. bija jāsaņem atmaksa.
Spēle vairs nedarbojas uz s10, kuru nevar atvērt
Es vienkārši vēlos spēlēt spēli, ko esmu iegādājies. Man nevajadzētu izveidot kontu Bethesda. Es neredzēju nekādu informāciju, ka man ir jāizveido Bethesda konts, lai spēlētu spēli.
Nevaru ielādēt, ja mēģinu atvērt spēli
Spēle ir lieliska, spēlei nav nekā slikta. Bet, mēģinot ielādēt savu spēli planšetdatorā, tas sasalst, ka doom 1 un doom 2 gadījumā tas sasalst, kad mēģinu ielādēt spēli no vietas, kur pēdējo reizi pārtraucu, un es nevaru spēlēt spēli. Tāpēc, lūdzu, vai izstrādātāji var to salabot un pievienot spēlei peli un tastatūru, tas būtu patiešām lieliski, paldies
Šķiet, ka nevar iestatīt Bethesda kontu, vienkārši tiek parādīta kļūda 14034.
Lūdzu, atjauniniet vadības shēmu, tas palīdzētu, ja ekrānā būtu pogas un nepaļautos uz dubultpieskārienu, jo tas nedarbojas 80% gadījumu. Android ierīcēs ir bezmaksas fps spēles, kas darbojas ļoti labi, pat ar skārienekrānu ir daudz iespēju uzlabot.arī paātrinājums nedarbojas ļoti labi.