Post by staneminsubcio on Feb 24, 2022 1:52:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Water Color Sort ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Water Color Sort IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Water Color Sort 2022 version ▞▞▞
Çox asan və yaxşı oyun amma çox çətin deyil
👎👎👊👊lag və endirmə problemi və səhvlər düzəldilməlidir
Əla oyundur 👍
Çox gözəl oyundur, həqiqətən vaxt tələb edir, heç bir reklam yoxdur və heç bir şəkildə asılmır, mənim beş ulduzuma dəyər
Labi körpə
G ö z e l d i
Yaxşı oyun amma mənfi tərəfi təsadüfi asan çətin səviyyələr və çoxlu reklamlardır. 500 səviyyədə 10-dan çox asan səviyyə tapanda darıxdırıcı olur
Ən yaxşı rəngarəng oyunlardan biri. Beyni rahatlaşdırır. Çox təşəkkürlər
Ooohsh.. gülməli amma çox çətin!!! 76-cı səviyyəni necə keçirsən???😡😡😡😡
Orijinal laboratoriya
Water Color Sort Geduldsspiele uor
Super oyundur beyendim
Farm Town Village Build Story Dažādas spēles lkc
Səviyyələr reklam tamamlandıqdan sonra yaxşı hazırlanır
əlavədə boringgg göstərir ki, siz eyni anda 2 borunu hərəkət etdirə bilərsiniz, ancaq oynayarkən bunu edə bilməzsiniz, bu da oyunu yavaşwww və darıxdırıcı edir. Mən 11-ci səviyyəyə çatdım və oyun daha çətin olmadı.
Reklamlar hər səviyyədən sonra bir kiçik oyunda lazımsız miqdarda reklamdır
Bu oyunu sevirəm. Normalda bu oyunu ilk olaraq anam keçirir. Mən onun telefonunda oynadım və bu gün özümdə quraşdırdım. Bu oyun əslində çox yaxşıdır. Beyninizi işlədir və bəzən özünüzü ağıllı hiss edir. Mən çox çətin tapmacaları məğlub etmişəm (analarımın telefonunda). Bu oyun fantastikdir!
Çoxlu reklam. Onu oynamaq üçün ümumiyyətlə təyyarə rejimini aktiv etməliyəm. Həmçinin, 200-cü səviyyədən sonra lövhələrin asanlaşdığı görünür.
Çox darıxdırıcı, fərqli səviyyəli nömrələri olan eyni şüşələr... Və həddən artıq çox reklam
Əlaa💖
Əyləncəli, lakin maraqlı oyun. O, cazibədardır və fikrinizi hesablamalı saxlayır.
Həddindən artıq reklam
Səviyyə 4000-dən sonra ilişib qalıb. Gündə yalnız bir səviyyə daha çətin səviyyə üçün deyil, oyundakı hər hansı bir standart problem üçün hazırlanmalıdır. Bu problemi həll edin, əks halda oyunu siləcəm. Belə dediyim üçün üzr istəyirəm.
Çox kasıb, aldadıcıdır
Bu 8 yaşa qədər uşaqlar üçün ən yaxşı oyundur. Rəng uyğunluğunu və rənglərin adını öyrənə və əşyaları idarə edə bilərlər. Böyüklər üçün deyil. 👍
Water Color Sort Παιχνίδια παζλ ncgn
Bu gözəl oyundur, lakin darıxdırıcı olur və bu oyun çox yavaşdır.
Şiddət
Bu oyun çətin olmalıdır, lakin uşaqlar üçündürsə, siz əla iş görmüsünüz.
Bomba qoyulması barədə qərar çıxarıb bir neçə 37 bu da bir çox əməliyyatın inkişafı 9 bu da bir 5 və ya 6 və 56 və bu barədə məlumat daxil olmamışdır ki, bu barədə məlumat verilir.
Geri qaytarma funksiyası mənim üçün işləməyi dayandırdı. Düzəltmək lazımdır
Nə bilim VALLAH🤔
Matchington Malikanəsi üçün reklamları həqiqətən sevmirəm, bu indi səfeh kimidir. Nə də dəhşətli mafiya oyunları.
Kifayət qədər yaxşıdır, lakin reklamlar həddindən artıqdır! Və konteynerlər rəqabətdən bir az daha yavaş boşalır
👍👍👍👍👍👍👍ələ
Yeni yüklüyirem inşallah gözəl olar Ona görə də 5 ⛦verirəm
Yaxşı oyun, nə qədər çox səviyyəni tamamlasan, bir o qədər çətinləşir 🤺
Yaxsi oyna benzyir Amma payback 2 yə catmaz omur bpyu
Bu oyun yaxşıdır, mən onu 3/5 qiymətləndirirəm, çünki çoxlu reklam var. İnterneti bağlayanda reklamlar hələ də görünür. Əla oyundu bəyəndim...
Water Color Sort Παιχνίδια παζλ ifro
Bunu oynayarkən çox yaxşı təcrübə oldu... zehni kəskinləşdirir və düşüncə keyfiyyətini yaxşılaşdırır...
çox gözəl. oyundu və super bir gözəl oyundu
Əvvəlcə olduqca sadədir, lakin 80-ci illərin səviyyələrini keçdikdən sonra əsl zehni oyuna çevrilir.
Çoxlu reklam
Əla oyun. Bununla belə, oyunun gedişatının ehtiyat nüsxəsini çıxarmaq xüsusiyyəti yoxdur
Əla oyundu.Sözdə ən gözəl məntiq oyunu idi