Post by staneminsubcio on Feb 24, 2022 1:49:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Odblokujte koule - blok puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Odblokujte koule - blok puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemy generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Odblokujte koule - blok puzzle 2022 version ▞▞▞
Unblock Ball - Block Puzzle پزل ksxj
i po stem levlu velmi snadné, moc reklam
Tato hra je příliš snadná! Možná je (Unblock Ball - Ball Puzzle) určeno pro děti.
Tato hra je tak dobrá hra na zabíjení času. Opravdu se mi tato hra líbila.
Zábavná hra. Po 40–50 hrách bude těžší a po 50 hrách příliš snadný. Potom každých zhruba 20 hodí jednu nebo dvě náročné hádanky. Trvá dostat se k hádankám 175, 177, 179, 180, dokud NEJLEPŠÍ výzvy ZAČNE. Trpělivost se tam dostat! >> Největší důvod pro 3 hvězdičky >> reklamy mezi téměř KAŽDOU HRA!. Možná se po chvíli odinstaluji hlavně kvůli příliš častým reklamám!
Hra je úžasná. I když je zde spousta reklam, které neuberou uspokojení z dokončení hry. Tato hra je komplexní, díky čemuž je zábavná. Když si myslíte, že mají dobrou kvalitu, ale ne tolik úrovní, budete překvapeni, protože mají tolik příjemných komplexních úrovní. Myslím, že každý OK ne by si měl tuto hru stáhnout, protože je to jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec.
Příliš mnoho reklam a her je spíše jednodušších než těžších!!
super 😁
Stimuluje moji mysl. Odstraňuje mé každodenní problémy.
Dostal jsem se do 50 lvl a nic lechký
Příliš mnoho reklam. Hra je ale v pořádku.
Snadno. Zatím jsem se dostal na úroveň 300 a úrovně nejsou o nic těžší. Několik úrovní mělo nové překážky, které byly pěkné, ale od doby, kdy jste překonali úroveň 100, žádné neviděli.
Je absolutně nutné mít reklamu po KAŽDÉ úrovni? Je to docela nepříjemné, zejména proto, že je to stejné jako znovu a znovu. Nebýt reklam, dal bych pět hvězdiček.
😀 To je tak dobrá hra ale není tak dobrá jako red bal a Barbie 🍾🍨
Mírně zábavné, s pěknou grafikou a zvukem. Ale je to super snadné a nesmyslné. Některé úrovně vás nutí trochu přemýšlet, ale často stačí posunout pár bloků přes jedno pole, abyste dokončili trať. A jedinečné, zábavné bloky – zvonky, dopravníky, trubky – se neobjevují tak často, aby zaujaly. Celkově se to dost opakuje a nudné. Je to také škoda, protože by to mohla být skvělá hra. Aktualizace: Nyní jsem hrál 360 úrovní a není to lepší. Toto mažu.
Je to dobrá hra vývojáři si s tím museli dát práci
Primitivně jednoduchý a stále dokola to samý... Do levelu 350 nenastala žádná zásadní změna... Ani v obtížnosti... Dost nuda
Je to dobrá hra hrajteji a stahnetesiji
Celkově dobrá hra, dal jsem jen 3 hvězdičky, protože není moc náročná a reklamy jsou, upřímně řečeno, dráždivé AF.
Reklama pokaždé, když vyhrajete úroveň? To bere chuť hrát dál.
Příliš mnoho reklam.
Hide 'N Seek! Action cqr
Reklamy reklamy reklamy ... Úrovně nejsou v pořadí podle obtížnosti. A většinou do 5 let. Vývojář se zaměřuje POUZE na peníze.
Není to tak špatna hra na nudu
prvnich 20 lvl uplne trapne jednoduchych, obtiznost se nezvysovala, po 5 minutach unnistal
Hra se mi líbí, ale reklam je příliš mnoho!
Reklamy po každém levelu přesahují únosné meze.
podle mě je dobrá ale moc lehká tak že doporuču ji těm kdo má rád lehké hry :-)
Dostal jsem se na úroveň 12 Užíval jsem si, že za celou hru bych pravděpodobně dal čtyři nebo pět hvězdiček, ale kompletní útok reklam každých pár sekund byl příliš přehnaný, opravdu jsem doufal, že fáze budou větší a více složité a opravdu jsem to chtěl zjistit, ale přebytečné reklamy ne, dokonce jsem si myslel, že jste možná měli jako předplatné nebo něco, co by se reklamy zbavilo
Vynikající. To se mi líbí. Cvičení mozku.
Super hra 1 problém reklamy hra je super
Jak jsem již řekl dříve, tato hra mi pomáhá s ostatními těžce postiženými veterány zůstat soustředěný. DÍK.
Nádherná grafika výtečná hratelnost bez dat a tudíž i bez reklam.
Dobrá hra se snesitelnými reklamami
Příjemná a odpočinková hra.
Tak tolik reklam a viru nema snad žadna hra
Odblokiraj žogo - Blok puzzle Sestavljanke cphv
Toto není hra, je to reklama s krátkými herními přestávkami. Strávíte 70 % svého času v této "hře" sledováním dvoudílných reklam po každém. Singl. Úroveň. 10-15 sekund reklamy, pět sekund úrovně. Opláchněte, opakujte. Hanebný.
NŮŮŮDA Moc lehké.Za necelý týden level 400 a všechny na 3 hvězdy. Mažu.
Příliš mnoho reklam
블록 해제 - 블록 퍼즐 퍼즐 qxaz
Tyto hry mě zklamaly, protože se po dokončení každé úrovně objevují reklamy. Buďte moudří s ovládáním reklam. Ve skutečnosti byla grafika a zvuk (když míč vypadl) dobrý! Upgradujte na náročnější úroveň a lepší ovládání reklam. Děkuji.
Neskutečné moc reklam.
Nebyla to vůbec náročná hra. Dostal jsem se přes 60 úrovní a nejtěžší bylo najít si na to čas. Reklamy jsou velmi otravné a objevují se po každé úrovni. Není důvod, aby to překonalo jakoukoli jinou logickou hru.
Toto jsou reklamy, ve kterých je ukryta trocha hry! Po každé úrovni se vám zobrazí reklama, zobrazí se vám reklamy, které vás vyruší v průběhu úrovně, zobrazí se vám reklamy, které blokují část obrazovky před vámi, nemůžete získat věci Hugo, reklamy, které nelze zavřít, aniž byste na ně klikli pomocí tlačítka Zpět . Dokonce dostanete reklamu, než se dostanete do hry! Hru nemohu hodnotit dobře, sotva jsem ji viděl. Takže velmi neutrální 3 hvězdičky, protože nevím, jestli je to dobré nebo ne. Odinstalováno, protože je to nehratelné kvůli reklamám
Reklamy způsobí tolik reklam a jsou nudně snadné
Jak píší ostatní: žádné zvyšování náročnosti, po každém kole reklamy. Kde vzali ta pětihvězdičková hodnoceni, když tady vidím prakticky jen recenze s jednou nebo dvěma hvězdami?
Je to super hra👍
Myslím, že hra je v pořádku, na to, co je, to není špatná hra - jen dva problémy z mé strany: 1) Příliš mnoho reklam. Doslova po každé úrovni je reklama. To je prostě směšné! 2) Musíte udělat hru těžší. Hru jsem si stáhl před 10 minutami a už jsem na levelu 75 nebo tak nějak. Popravdě, pro jaké dítě je tato hra náročná? Vážně! Ale jinak to není tak špatné.
Příliš mnoho reklam
Návykové, ale ze špatných důvodů. Pokud si tuto hru stáhnete, neočekávejte žádnou výzvu, před odinstalováním jsem se dostal na úroveň 100 kvůli monotónním a hloupě snadným hádankám. Ale dobře udělaná hra! dobrá grafika, zvuk a hratelnost.
Dobré