Post by staneminsubcio on Feb 24, 2022 1:43:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
Лепо, али све функције су старе
Најбоља ствар,поред деце и ми матори смо одусевљени
Дхе
Говорящий Том Казуальные jklb
Превише реклама
лепа игра толико ми се свиђа, али није превише добра, такође није лоша, такође нема у средини, што значи да је нормално да су рекламе тако
Talking Tom Gelegenheitsspiele ozz
Тај сто је хаковао. Има прича да је тај човек убио две девојчице. И пре тога их је питао за адресу отисао и убио зато су те очи гледале. Боље избаците ту игрицу ја вам кажем ради сигурности да тако не заврши!!!
Он је пун забаве, али неке апликације нису подржане
Talking Tom Cat معمولی lgs
Ова апликација је од велике помоћи, помаже ми да проводим време уз разговор са Томом и да се ослободим стреса
3 звездице што нисте надоградили глас мачке, али покушајте да решите лепу игру
Није лосе
3 звездице!,Извините ако вам нисам дао 5 звездица, дао сам вам 3 звездице јер је ограничење хране нешто више од 10 граница. Молим вас дајте ми неограничено храну или направите неограничено ажурирање хране :о
Веома добра игра за децу. Идеја мачке Копирање онога што причамо смешним гласом је веома лепа, креативна идеја
смешно
Лепо је мој кућни љубимац, али волео бих да се побољшају у разговору са Анђелом, чак би требало да иде у тоалет и обе игре треба да изађу у шетњу
Најбоље ствари морају да се купе!?
Prije nego što kupite, saznajte detaljan opis pasmine British Fold cat. ... Franšizu ''Talking Tom and Friends'' stvorio je 2010. godine Outfit7,
837 likes 1 talking about this. ... Najbolje turistkinje, opustene i potrebne kurca. ... Fur figher cat odstranjevalec dlak : Mali nemški špic.
Чуо сам дисање у апликацији када сам искључивао максималну јачину звука са слушалицама, тако да ако икада пожелите да сазнате где се смрзавање догодило да укључите максималну јачину звука, тешко је чути дисање.
Talking Tom: Priča o slovenskoj aplikaciji s preko 1,4 milijarde ...
Језиво Не свирај, тако је језиво и гребање ме је заболело у ушима и било је на 3. тому. Мој млађи брат би ово мрзео
Волео бих да може више. Имајте одећу или тако нешто.
то је добра игра за разговор, мислим да ће одећа 7 бити занимљивија. ја то чекам. поновите више забаве! али у овој игри има толико толико реклама да морају да се избришу огласи чине занимљивијим и без реклама причајући том.
Има вирус Тројанац - не инсталирајте.
Дете је било у могућности да наплати 30 долара чак и уз родитељски надзор и ограничења за гоогле плаи. Програмери не би рефундирали. Купац пази!
Чуо сам много јутјубера како играју ову игру и нешто је језиво у вези са тим. Као да жели да те чује, то је тако језиво. И погледај кроз његове очи када га ухватиш, долази црна ствар. Не играј ову игру. Када сам био мали видео сам ову игру и хтео сам да је играм. Сада имам нови телефон. Никада не играм ову игру. Упозоравам вас да је то језива игра која жели да вас чује, а мушкарац вас уходи
Превише огласа, али мом сину се свиђа.
Потребно је много времена да се чује наш глас
Rise of Empires: Ice and Fire Chiến thuật ccj
Talking Tom Cat Priložnostne cvy
Овде нема ни једне забаве и зато ја ову игру не постујем и ја је деинсталирам хаааааааааа
Волим да причам том је добра игра да прође време или да други људи испробају апликацију и забавна је игра када сте код куће.
Нервирају ме рекламе😡😡😡😡😡😡
Igra Talking Tom Cat bojanje (Talking cat Tom Coloring) online.
Када се потпишем са овом апликацијом, мој глас звучи споро и са одлагањем, решите овај проблем